WEKO3
アイテム
Acceptance of Milk and Dairy Products in Rice-Centered Food Cultures : A Comparative Study of Consumer Practices in South Korea and Japan
https://doi.org/10.34382/00016768
https://doi.org/10.34382/000167688873675a-5ef7-4e97-b172-c6cfc36eccba
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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gas_7_5_22_yotova_etal.pdf (458.9 kB)
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2022-04-27 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Acceptance of Milk and Dairy Products in Rice-Centered Food Cultures : A Comparative Study of Consumer Practices in South Korea and Japan | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ID登録 | ||||||
ID登録 | 10.34382/00016768 | |||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||
著者 |
Yotova, Maria
× Yotova, Maria× Utsunomiya, Yuka× Park, Kyoung-Hee |
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公開者 | ||||||
出版者 | 立命館大学食マネジメント学会 | |||||
言語 | ja | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | EISSN | |||||
収録物識別子 | 2434-818X | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 2434-7663 | |||||
書誌情報 |
ja : 立命館食科学研究 巻 7, p. 319-330, 発行日 2022 |
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著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |